Πολιτική επιστροφών

Επιστροφές παραγγελιών και χρημάτων:

Είμαστε υπερήφανοι για τα υψηλής ποιότητας εμπορεύματα που προσφέρουμε και ελπίζουμε ότι θα είστε ικανοποιημένοι με την παραγγελία σας.

Όταν λάβετε την παραγγελία σας, παρακαλούμε ελέγξτε την προσεκτικά για να βεβαιωθείτε ότι όλα τα κομμάτια ικανοποιούν τις προσδοκίες σας.

Αν εντοπίσετε κάποιο πρόβλημα ή για κάποιο λόγο το προϊόν μας δεν είναι αυτό που παραγγείλατε (όπως εικονίζετε και περιγράφετε στην σελίδα μας) παρακαλούμε επικοινωνήστε το συντομότερο, και σε κάθε περίπτωση εντός 15 ημερών, μαζί μας στο τηλ. 2315-110186 ή στέλνοντας ένα e-mail στο info@ladopano.gr ώστε να σας αντικαταστήσουμε άμεσα τον κωδικό ή τους κωδικούς που έχουν πρόβλημα με δικά μας έξοδα.

Τέλος έχετε το δικαίωμα εντός 15 ημερών να μας επιστρέψετε την παραγγελία (ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΕΣ), αν δεν σας ικανοποιεί, και να σας επιστρέψουμε τα χρήματά σας αρκεί να μην έχει χρησιμοποιηθεί και γενικά να είναι στην αρχική της κατάσταση. Σε αυτή τη περίπτωση επιβαρύνεστε με έξοδα μεταφορικών της επιστροφής. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλ. 2315-110186 ή στέλνοντας ένα e-mail στο info@ladopano.gr ώστε να κανονίσουμε τον τρόπο επιστροφής.

Αν ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ το προϊόν από οποιοδήποτε άλλο κατάστημα σε χαμηλότερη τιμή, εντός 30 ημερών από την ημερομηνία αγοράς από το ladopano.gr, μας στέλνεται το προϊόν στην αρχική του κατάσταση μαζί με αντίγραφο της ΑΠΟΔΕΙΞΗΣ ΑΓΟΡΑΣ από το άλλο κατάστημα και σας επιστρέφουμε τα χρήματά σας στο ακέραιο. Σε αυτή τη περίπτωση επιβαρύνεσται με τα έξοδα μεταφορικών της επιστροφής.

Δεν γίνεται επιστροφή χρημάτων για επιστροφές που έχουν χαθεί.

Αφού λάβουμε την συσκευασία και ελέγξουμε τα προϊόντα, θα λάβετε ένα email που θα επιβεβαιώνει το σύνολο των χρημάτων που θα σας επιστραφούν.
Τυχόν επιστροφή χρημάτων θα γίνει εντός 12 εργάσιμων ημερών. Στην περίπτωση μη διαθεσιμότητας προιόντος εντός 5 εργάσιμων ημερών.