Πολιτική Επιστροφών

Επιστροφές παραγγελιών και χρημάτων:

Είμαστε υπερήφανοι για τα υψηλής ποιότητας εμπορεύματα που προσφέρουμε και ελπίζουμε ότι θα είστε ικανοποιημένοι με την παραγγελία σας.

Όταν λάβετε την παραγγελία σας, παρακαλούμε ελέγξτε την προσεκτικά για να βεβαιωθείτε ότι όλα τα κομμάτια ικανοποιούν τις προσδοκίες σας.

-Ελαττωματικό προϊόν:

Αν εντοπίσετε κάποιο πρόβλημα ή για κάποιο λόγο το προϊόν μας δεν είναι αυτό που παραγγείλατε (όπως εικονίζετε και περιγράφετε στην σελίδα μας) παρακαλούμε επικοινωνήστε το συντομότερο, και σε κάθε περίπτωση εντός 15 ημερών, μαζί μας στο τηλ. 2315-110186 ή στέλνοντας ένα e-mail στο [email protected] ώστε να σας αντικαταστήσουμε άμεσα τον κωδικό ή τους κωδικούς που έχουν πρόβλημα με δικά μας έξοδα.

-Υπαναχώρηση - επιστροφή:

Έχετε το δικαίωμα εντός 15 ημερών να μας επιστρέψετε* την παραγγελία, αν δεν σας ικανοποιεί, και να σας επιστρέψουμε τα χρήματά σας** αρκεί να ΜΗΝ έχει χρησιμοποιηθεί και γενικά να είναι στην αρχική της κατάσταση. Σε αυτή την περίπτωση επιβαρύνεστε με τα έξοδα της επιστροφής. Παρακαλούμε πρώτα επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλ. 2315-110186 ή στέλνοντας ένα e-mail στο [email protected] ώστε να κανονίσουμε τον τρόπο επιστροφής.

-Αλλαγές μεγεθών:

Έχετε το δικαίωμα εντός 15 ημερών να ζητήσετε αλλαγή* μεγέθους σε ρούχο ή παπούτσι. Τα έξοδα  επιστροφής επιβαρύνουν εσάς.

*ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΕΣ ΣΕΤ & ΛΑΔΟΠΑΝΑ ΜΕ ΚΕΝΤΗΜΑ ΟΝΟΜΑΤΟΣ Ή ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΕ ΘΕΜΑ, ΧΡΩΜΑΤΑ κτλ

**Δεν γίνεται επιστροφή χρημάτων για:


1.Μεταφορικά για την αποστολή της παραγγελία σας.
2.Αξία τυχόν αντικαταβολών.
3..Επιστροφές που έχουν χαθεί.

Αφού λάβουμε την συσκευασία και ελέγξουμε τα προϊόντα, θα λάβετε ένα email που θα επιβεβαιώνει το σύνολο των χρημάτων που θα σας επιστραφούν.
Τυχόν επιστροφή χρημάτων θα γίνει εντός 12 εργάσιμων ημερών. Στην περίπτωση που η επιστροφή γίνεται λόγο μη διαθεσιμότητας προϊόντος, εντός 5 εργάσιμων ημερών.