Συχνές Ερωτήσεις

1. Τι προϊόντα προσφέρει το Ladopano; 

Το Ladopano προσφέρει μια ευρεία γκάμα προϊόντων για τις ορθόδοξες βαπτίσεις, όπως κοστούμια βάπτισης για αγόρια, σετ ορθόδοξης βάπτισης, παπούτσια βάπτισης για αγόρια, σετ λαδοπανα για αγόρια, φορέματα βάπτισης, σετ ορθόδοξης βάπτισης, παπούτσια βάπτισης για κορίτσια και σετ λαθοπανά για κορίτσια. Προσφέρουμε επίσης ποιοτικά παιχνίδια και είδη διακόσμησης σπιτιού.

2. Πού βρίσκεται το Ladopano και πότε ιδρύθηκε; 

Το Ladopano βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και ιδρύθηκε το 2011.

3. Το Ladopano πραγματοποιεί διεθνείς αποστολές; 

Ναι, πραγματοποιούμε αποστολές σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ, της Ευρώπης, της Αυστραλίας και πολλών άλλων χωρών. Προσφέρουμε χαμηλά έξοδα αποστολής για να τα καταστήσουμε προσιτά για τους πελάτες μας.

4. Ποια είναι η πολιτική επιστροφών του Ladopano; 

Θέλουμε να είστε απόλυτα ικανοποιημένοι με την αγορά σας από την Ladopano. Εάν για οποιονδήποτε λόγο δεν είστε ευχαριστημένοι με την παραγγελία σας, μπορείτε να την επιστρέψετε εντός 15 ημερών από την παραλαβή της για πλήρη επιστροφή χρημάτων ή ανταλλαγή. Σημειώστε ότι ορισμένα είδη, όπως τα ρούχα κατά παραγγελία, ενδέχεται να υπόκεινται σε ειδικές πολιτικές επιστροφής.

5. Τι μεθόδους πληρωμής δέχεται το Ladopano; 

Δεχόμαστε μια ποικιλία μεθόδων πληρωμής, συμπεριλαμβανομένων των κυριότερων πιστωτικών καρτών, αντικαταβολή (μόνο στην Ελλάδα), PayPal και έμβασμα. Μπορείτε να επιλέξετε τη μέθοδο πληρωμής που προτιμάτε κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας.

6. Πώς μπορώ να επικοινωνήσω με το Ladopano εάν έχω ερωτήσεις ή ανησυχίες; 

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας της ιστοσελίδας μας ή μέσω email. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να απαντήσουμε σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις μπορεί να έχετε και να σας βοηθήσουμε με την παραγγελία σας.