Τρόποι και Έξοδα Αποστολής

Αποστολή:

Για να σας προσφέρουμε τη μεγαλύτερη δυνατή επιλογή υψηλής ποιότητας προϊόντων και μοναδικά σχέδια, χρησιμοποιούμε μια μεγάλη γκάμα προμηθευτών. Στη σελίδα κάθε προϊόντος υπάρχει η πληροφορία για τις ημέρες που απαιτούνται μέχρι την αποστολή του. Αν επιλέξετε προϊόντα με διαφορετικούς χρόνους, η αποστολή θα γίνει σύμφωνα με το μεγαλύτερο χρόνο. 

Συνεργαζόμαστε με τα ELTA COURIER & την SPEEDEX για παραγγελίες απο Ελλάδα και  την DHL για ολο τον υπόποιπο κόσμο. Παρακαλώ σημειώστε ότι δεν μπορούμε να δεσμευτούμε για την ακριβή ώρα της ημέρας που θα παραδώσει η courier τη παραγγελία σας αλλά μόνο να ζητήσουμε την παράδοση εντός 3ωρου που θα μας υποδείξετε.

Τα έξοδα αποστολής:

Εντός Ελλάδος: 2.00€ για παραγγελίες αξίας ως 14.99Δωρεάν για παραγγελίες άνω των 15€. Δωρεάν για παραγγελίες που περιλαμβάνουν προϊόν της κατηγορίας Παιχνίδια, η αξία του οποίου είναι άνω των 29€.
Κύπρος  Ευρώπη: από 9.90€.
ΗΠΑ, Αυστραλία, υπόλοιπος κόσμος: από 24.90€

Μπορείτε να υπολογίσετε το ακριβές κόστος μεταφορικών, καθώς και τις ημέρες που απαιτούνται για να παραδωθεί η παραγγελία σας μετά την αποστολή της από εμάς, στη σελίδα του καλαθιού σας.
Δείτε το Video.

Ανεπίδοτη παραγγελία:

Αν η μεταφορική δεν είναι σε θέση να παραδώσει την παραγγελία σας και οφείλεται σε εσφαλμένη διεύθυνση, η παραγγελία θα επιστρέψει σε μας. Ο αποστολέας είναι υπεύθυνος για οποιαδήποτε τέλη επαναποστολής που τυχόν χρεώνονται από την μεταφορική εταιρία ώστε να επιδώσει ξανά το πακέτο.