Τρόποι και Έξοδα Αποστολής

Αποστολή:

Για να σας προσφέρουμε τη μεγαλύτερη δυνατή επιλογή υψηλής ποιότητας προϊόντων και μοναδικά σχέδια, χρησιμοποιούμε μια μεγάλη γκάμα προμηθευτών. Σε κάθε προϊόν υπάρχει η πληροφορία για την ημέρες που απαιτούνται για την αποστολή του, αν επιλέξετε προϊόντα με διαφορετικούς χρόνους αποστολής η παραγγελία αποστέλλεται στο μεγαλύτερο χρόνο.

Συνεργαζόμαστε με τα ΕΛΤΑ, ELTA COURIER, ACS, UPS, EMS και με μεταφορικές εταιρίες για τις παραγγελίες ανάλογα την περιοχή του παραλήπτη. Παρακαλώ σημειώστε ότι δεν μπορούμε να δεσμευτούμε για την ακριβή ώρα της ημέρας που θα παραδώσει η courier τη παραγγελία σας αλλά μόνο να ζητήσουμε την παράδοση εντός 3ωρου που θα μας υποδείξετε.

Τα έξοδα αποστολής:

Εντός Ελλάδος: 2.00€ προιόντα μικρού όγκου και 3.90 για προιόντα μεγάλου όγκου* (ΔΩΡΕΑΝ για παιχνίδια αξίας πάνω από 29.00 ευρώ και γενικά Δωρεάν για παραγγελίες πάνω από 49€ ).
Κύπρος & Ευρώπη: από 19€.
ΗΠΑ, Αυστραλία, υπόλοιπος κόσμος: από 29€

*Το κόστος των μεταφορικών για κάθε προϊόν μπορείτε να το υπολογίσετε βάζοντας το στο καλάθι και πατώντας τον υπολογισμό μεταφορικών που υπάρχει στη σελίδα του καλαθιού.

Ανεπίδοτη παραγγελία:

Αν η μεταφορική δεν είναι σε θέση να παραδώσει την παραγγελία σας και οφείλεται σε εσφαλμένη διεύθυνση, η παραγγελία θα επιστρέψει σε μας. Ο αποστολέας είναι υπεύθυνος για οποιαδήποτε τέλη επαναποστολής που τυχόν χρεώνονται από την μεταφορική εταιρία ώστε να επιδώσει ξανά το πακέτο.