Τρόποι και Έξοδα Αποστολής

Αποστολή:

Για να σας προσφέρουμε τη μεγαλύτερη δυνατή επιλογή υψηλής ποιότητας προϊόντων και μοναδικά σχέδια, χρησιμοποιούμε μια μεγάλη γκάμα προμηθευτών. Στη σελίδα κάθε προϊόντος υπάρχει η πληροφορία για τις ημέρες που απαιτούνται μέχρι την αποστολή του. Αν επιλέξετε προϊόντα με διαφορετικούς χρόνους, η αποστολή θα γίνει σύμφωνα με το μεγαλύτερο χρόνο. 

Συνεργαζόμαστε με τα ΕΛΤΑ, ELTA COURIER, ACS, TNT, FedEx, UPS, EMS και με μεταφορικές εταιρίες για τις παραγγελίες ανάλογα την περιοχή του παραλήπτη. Παρακαλώ σημειώστε ότι δεν μπορούμε να δεσμευτούμε για την ακριβή ώρα της ημέρας που θα παραδώσει η courier τη παραγγελία σας αλλά μόνο να ζητήσουμε την παράδοση εντός 3ωρου που θα μας υποδείξετε.

Τα έξοδα αποστολής:

Εντός Ελλάδος: 2.00€ για προιόντα μικρού όγκου και 3.90 για προιόντα μεγάλου όγκου. Δωρεάν για παραγγελίες άνω των 49€. Δωρεάν για παραγγελίες που περιλαμβάνουν προϊόν της κατηγορίας Παιχνίδια, η αξία του οποίου είναι άνω των 29€.
Κύπρος & Ευρώπη: από 15€.
ΗΠΑ, Αυστραλία, υπόλοιπος κόσμος: από 29€

Μπορείτε να υπολογίσετε το ακριβές κόστος μεταφορικών, καθώς και τις ημέρες που απαιτούνται για να παραδωθεί η παραγγελία σας μετά την αποστολή της από εμάς, στη σελίδα του καλαθιού σας.
Δείτε το Video.

Ανεπίδοτη παραγγελία:

Αν η μεταφορική δεν είναι σε θέση να παραδώσει την παραγγελία σας και οφείλεται σε εσφαλμένη διεύθυνση, η παραγγελία θα επιστρέψει σε μας. Ο αποστολέας είναι υπεύθυνος για οποιαδήποτε τέλη επαναποστολής που τυχόν χρεώνονται από την μεταφορική εταιρία ώστε να επιδώσει ξανά το πακέτο.